Petrokemija d.d.

„Petrokemija“ d.d. iz Kutine jedna je od najznačajnijih i najrespektabilnijih fabrika mineralnih đubriva u regionu, te nezaobilazan strateški oslonac u poljoprivrednoj proizvodnji Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i drugih zemalja. Upravo je to bio razlog zbog kojeg je kompanija „Rapić“ uspostavila saradnju sa „Petrokemijom“, koja traje bez prekida od 1997. godine pa do danas.

Iz pozicije uvoznika i distributera „Petrokemije“ za najveći dio Republike Srpske i Bosne i Hercegovine, kompanija „Rapić“ u kontinuitetu obezbjeđuje najznačajnija mineralna đubriva pomenute fabrike, kao što su NPK 15:15:15, NPK 7:20:30, KAN 27 %, UREA 46 % i druga, te ih dalje distribuira na tržište do krajnjih korisnika. Pomenuta đubriva postala su sinonim za vrhunski kvalitet u poljoprivrednoj proizvodnji domaćih poljoprivrednika, pri čemu su pronašla primjenu kako u ratarstvu, tako i u voćarskoj, povrtarskoj i svim drugim oblicima biljne proizvodnje.

Bilo da je u pitanju profesionalna ili poljoprivredna proizvodnja za vlastite potrebe, „Kutinska“ đubriva nemaju alternativu na našem području.

Za više informacija o ponudi i mogućnostima nabavke „Petrokemija“ mineralnih đubriva, obratite se našim komercijalnim savjetnicima:

Stručno savjetovanje
Branislava Vidović
„Rapić“ d.o.o.
051/835-304


dipl. ing. poljoprivrede
Branko Popović

„Rapić“ d.o.o.
066/665-728.